…Нехай дає кожний, як дозволяє серце, не з жалю чи примусу: Бог любить того, хто дає радо. А Бог спроможний обсипати вас усякою благодаттю, щоб ви у всьому мали завжди те, що вам потрібне, та щоб вам ще й зосталось на всяке добре діло… (2 Кр 9:7-8)
 

 

Вельмишановний Ігорю Демидовичу!

Для нас стала приємною несподіванкою звістка про наданий Вами грант у сумі 5 тис. грн. на відбудову нашої церкви. Тепло від Різдвяного співу, що лунав у храмі преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія», доповнилося почуттям уваги і підтримки, які упродовж багатьох років ми відчуваємо від Вас особисто і від Міжнародного благодійного фонду відродження Острозької академії. Ця щедра пожертва вселяє нам надію на те, що Ви й далі підтримуватимете наші зусилля у відбудові української православної церкви в Острозі. Бо жертовність і добрі справи – це ті скарби, які кожен із нас може собі надбати у земному житті.

Нехай Господь благословляє Вас з родиною, дарує Вам міцне здоров’я і довгі роки життя, а Острозькій академії свою опіку і процвітання!

 
Від імені громади, 
настоятель Свято-Миколаївської церкви прот. Юрій Лукашик
 

 

 

 

Розклад богослужінь

29 березня 2024 р. - П'ятниця.
17.00. Вечірня з чином Пасії.

30 березня 2024 р. - Субота.
Поминання померлих.
9.00. Літургія. ПАНАХИДА.
17.00. Вечірня.

31 березня 2024 р. - Неділя.
2-га неділя Великого посту. Глас 2. Свт. Григорія Палами.
9.00. Літургія. Молебень.
Поминання спочилих (ПАНАХИДА) не звершується.

 

Цікаво та актуально

 

  

 

 

 

Банківський рахунок Релігійної громади Свято-Миколаївської парафії (01 липня 2020 р.)
 
 



Збір коштів